Dollyblues vol. 60: Daisyn & Nipsun pennut

5 tyttöä & 1 poika, syntynyt 15.10.2015

Yhdistelmästä:
CH Rock'nRags Maxine! (RAG a 04 21) x Dollyblues You da One (RAG a 03 true)

img_1594.jpgDaisy.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Vanhempien (Daisy / Nipsu) terveystiedot:
HCM-DNA: n/n / n/n 
Felv&Fiv: neg. / neg.
Veriryhmä: A / A

21.1.2016 Sahrami alustavasti varattu :)

Sahrami muuttaa ensi viikolla Järvenpäähän!

14.1.2016 Pennut 13 vkoa!

Tänään käytiin pentujen kanssa eläinlääkärissä tarkastuksissa ja saatiin tokat rokotukset. Viikonloppuna pennut muuttavatkin jo uusiin koteihinsa, poislukien Sahrami joka etsii vielä sijoituskotia.

7.1.2016 Pennut 12 vkoa!

Hupsista, lähes 3 viikkoa vierähtänyt joululomilla ilman että olisin nähnyt pentuja lainkaan. Pennuilla siis kaikki hyvin vaikka en olekaan päivitellyt kuulumisia.

Pennut olivat myös joululomilla "mummolassa" ja olivat kuin kotonaan, reippaita pikkupentuja! Tai no, eihän ne enää niin pieniä ole, ovat kasvaneet hienosti ja pienin Pippurikin on jo yli 1,3kg.

Pentujen motorinen kehitys myös edennyt - nyt harjoitellaan pitkiä hyppyjä kiipeilytelineeltä kiipeilypuuhun, osa jo mutta osat hypyistä jää vielä hieman vajaiksi ja pyllähdetään ruokalautaselle ;o

Eilen pennut saivat ensimmäisen kokovartalo kylvyn ja käyttäytyivät todella nätisti. Viikon päästä käydään vielä eläinlääkärin tarkastuksilla ja otetaan tokat rokotukset, sitten pennut ovat valmiita muuttamaan uusiin koteihinsa. Sahrami etsii vielä sijoituskotia!

15.12.2015 Pennut 2kk!

Pennuille on annettu rekisterinimet:

Tilli: Dollyblues Long Legged Girl (N, RAG a 04)
Kaneli: Dollyblues The Meanest Girl in Town (N, RAG a 03)
Sahrami: Dollyblues Girl of Mine (N, RAG a 03 21)
Pippuri: Dollyblues Hey Little Girl (N, RAG a 03 21)
Rosmariini: Dollyblues I Love Only One Girl (N, RAG a 04 21)
Elmeri: Dollyblues Smokey Mountain Boy (U, RAG a 03 21)

Torstaina pennut täyttävät 9 vkoa ja saavat ensimmäiset rokotukset. Uusia kuvia myös luvassa loppuviikosta! (18.12: uusia kuvia FB albumissalinkki tässä)

10.12.2015 Pennut 8 vkoa!

Pippurin paino nousee hyvää tahtia, nyt uskaltaa jo huokaista :)

Edelleen pähkäilen Sahramin ja Pippurin välillä kumpi etsii sijoituskotia, toiselle on alustavasti kiinnostunut koti tiedossa.

Rosmariinia tullaan katsomaan viikonloppuna, muut lemmikkitasoiset varattuja. 

3.12.2015 Pennut 7 vkoa!

Pippurin kasvu viime viikolla oli niin huonoa että tiistaina piti käydä jo eläinlääkärissä tutkituttamassa ettei mitään ole pahasti vialla, sydänäänet kunnossa ja verikokeiden mukaan ei mitään hätää, mutta saatiin varuiksi antibioottikuuri ja näytepusseja eri kuivaruuista - Pippuri kun ei ole kuivaruokaa vielä suostunut syömään. Yllättäen uudet raksut maistuivatkin ja eilen Pippurin paino oli jo nousussa!  

Uusia kuvia pennuista F 

26.11.2015 Pennut 6 vkoa!

Pientä Pippuria lukuun ottamatta pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hienosti, osaavat jo kiivetä sänkyynkin :) Viikonloppuna tulee ensimmäiset pennunkatsojat kylään!

19.11.2015 Pennut 5 vkoa!

Pennut ovat oppineet sisäsiisteiksi ja reviiriäkin laajennettu sen myötä, raksuja jo vähän maistellaan ja harjoitellaan kiipeämistä :)

Lisäys 20.11.: Uusia kuvia pennuista FB albumissalinkki tässä

12.11.2015 Pennut 4 vkoa!

Pennut syövät jo kiinteetä ruokaa ja hiekkalaatikolla osataan käydä suht mallikkaasti :) Ensimmäinen yökyläily "mummolaankin" tehty - reippaita pentuja! 

5.11.2015 Pennut 3 vkoa!

Tällä viikolla lopetettiin Tillin lisäruokinta kokonaan kun oli ottanut niin hienosti kiinni muita painossa siitä huolimatta että lisäruokintaa oli vähennetty, nyt siis kaikki pennut kasvaa hienosti emon maidolla - Daisy on supermamma <3

Lisäys 6.11.: Uusia kuvia FB -albumissalinkki tässä

Näyttäisi siltä että "Kaneli" (oranssi) onkin sininen bicolour, ei tabby bicolour

29.10.2015 Pennut 2 vkoa!

Pentujen "työnimet" (värikoodi hännässä) ja värit&kuviot:

"Tilli" (violetti) sininen mitted tyttö 
"Kaneli" (oranssi) sinitabby bicolour tyttö
"Sahrami" (pun) sinitabby bicolour tyttö 
"Pippuri" (musta) sinitabby bicolour tyttö 
"Rosmariini" (v.sin) sinitabby mitted tyttö 
"Chili" (vihreä) sinitabby bicolour poika 

"Tilli" saa edelleen säännöllisesti korviketta mutta muut kasvavat hienosti :)

Pentujen silmät ovat jo auenneet ja niistä on otettu ensimmäiset yksilökuvat - uudet kuvat löytyy taas Facebookin albumista, linkki tässä
Ja siltä varalta ettei kaikilla ole Facebook tunnuksia niin samat kuvat myös Googlen albumissa, linkki tässä

22.10.2015 Pennut 1 vkoa!

Kahta pentua ollaan jouduttu pakkoruokkimaan ensimmäinen viikko koska painot eivät ole nousseet tarpeeksi, muut kasvavat hienosti mamman maidolla.

Poika näyttäisi olevan sininen bicolour, 2 tytöistä on sinisiä mittedejä ja 3 bicoloureja. Tabbykuvioita odotellaan ilmaantuvaksi ensi viikolla.

Pentujen kasvua voi seurata Facebookissa olevasta albumista, linkki tässä

15.10.2015 Pennut syntyneet!

Daisy synnytti tänään 6 pentua, hieman aikaiseen (tiineysvuorokausia max 63) mutta pennut silti ihan hyvän kokoisia 84-86g ja yksi jopa 100g. Nyt peukut pystyyn että maitobaari alkaa toimia ja kaikille riittää maitoa.

Alustavan arvion mukaan 5 tyttöä ja 1 poika. Pennut ovat väriltään sinisiä, kaikki kuviot (bicolour, mitted, colourpoint) mahdollisia ja lisäksi joukossa voi olla tabbyjä.

Pennut kasvavat Daisyn sijoituskodissa Vantaan Kivistössä ja ovat luovutusiässä tammikuun puolivälissä. Lisätietoja myöhemmin!