Yhteystiedot

Niina Kivi
050-5402881

Meillä on pentuja!

Päivitetty 15.9.2022 

Kaksi kasvattiani etsii uutta kotia ja olen luvannut auttaa omistajaa, hänen kirjoituksensa:

127926760_1473864352809930_783664923616073814_n.jpg

"Hei! Tässä on Minni ja Lenni. Minni on naaras puoleinen ruskea colorpoint ja Lenni on uros puoleinen creme bicolor. Ikää heillä on yhdeksän vuotta. Koska meidän elämäntilanteen ja ajanpuutteen vuoksi aikaa ei riitä kissoille, toivoisin että löytyisi koti johon he pääsevät yhdessä. Kissat tulee toimeen lapsien kanssa. Myös pienten koirien kanssa on sujut. On ihmisläheisiä ja leikkisiä kissoja. Minni on sosiaalisempi ja tulee sohvalla maatessa vatsan päälle leipomaan. Lenni on arempi ja vieraiden tullessa saattaa lymyillä jonkun aikaa piilossa. Kotiin tullessa tulevat ovelle vastaan.

Terveystarkastukset tehty 08/2021 jolloin sai asianmukaiset rokotukset.
Mitään en ole vailla näistä muuta kuin varmuuden että pääsevät kotiin jossa saavat huolenpitoa ja huomiota. Mukaan mm. Raapimistynnyri, hiekkalaatikot, ruokakuppeja, leluja, hygienia ja- turkinhoitotarvikkeet.

Asuvat Oulussa."

Elo- ja syyskuussa on syntynyt uusia pentuja, pennut ovat vielä arvioinnissa mutta todennäköisesti joku pennuista etsii sijoituskotia

Lemmikkipennuista on jo useampi kiinnostunut "jonossa" ja näillä näkymin pentuja ei enää riitä uusille kyselijöille. On kyllä uusia suunnitelmia loppuvuodelle jos malttaa odotella omaa pentua hieman pidempään!


Pentuinfo

Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla dollybluesrags(at)gmail.com. Kerrothan millaiseen kotiin & perheeseen pentu olisi tulossa ja onko erityisiä toiveita pennun värin, kuvion tai sukupuolen suhteen tai esimerkiksi kiinnostusta käydä näyttelyissä tms.

Pennut ovat arvioinnissa 6-8 viikon ikään asti jonka jälkeen pentuja voi tulla katsomaan ja varata. Pentuja voi ja kannattaakin tiedustella jo hieman ennen tuota ikää, mutta lähtökohtaisesti en tee sitovia varauksia ennen tapaamista. 

Lemmikiksi/näyttelykastraatiksi myydyt pennut luovutetaan

  • Vähintään 14-16 viikon ikäisinä 
  • Rekisteröityinä (Suomen Kissaliitto, FIFe)
  • Eläinlääkärin tarkastamina
  • Sirutettuina
  • Rokotettuina (2 x Purevax RCP)
  • Madotettuina
  • Kastroituna/steriloituna
  • Penturepun (sis. tuttua ruokaa, leluja ja kuljetuskoppaan sopivan pedin) ja hoito-ohjeiden kera

Hinta: 900 € + kastraatio-/sterilaatiokulut eläinlääkärin hinnaston mukaan