Dollyblues vol. 15: Mimmin ja Namun pennut

3 tyttöä & 2 poikaa, syntynyt 7.8.2011 

Yhdistelmästä:
Mimmi (SC Dollicious Blueberry Cream, RAG g 03) x Namu (IC RU*EriaPro Hummer Bear, RAG n 03)

Namu.jpgimg_3180.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanhempien (Mimmi / Namu) terveystutkimukset:

HCM-DNA: neg. / neg.
Felv&Fiv: neg. / neg.
Veriryhmät: A / AB
Sydänultra: neg.(normaali)/ -* 
Munuaisultra: neg.(normaali) / -*
*Namua ei ole vielä ultrattu

 

11.12.2011 Caramel <3

Voi että, eihän tästä tytöstä voikaan luopua, ja missään nimessä en voi erottaa äitiä ja tytärtä, Mimmi ja Karkki ovat ihan parhaat kaverit :')

Jos löytyy potentiaalinen sijoituskoti joka voisi ottaa Mimmin (kastroitu) Karkin kaveriksi, niin voin harkita sijoittamista... muussa tapauksessa Karkki jää kotiin!

3.12.2011 Caramel etsii edelleen sijoituskotia!

Lady muuttaa huomenna uuteen kotiinsa Tampereelle, neidillä painoa jo 2,6kg (ikää 17 vkoa) :) Caramel etsii edelleen sijoituskotia, hänellä painoa 2,3kg. Tuoreet kuvat tytöistä tässä

6.11.2011 Pennut 13 vkoa!

Perjantaina käytiin eläinlääkärissä hakemassa tokat rokotukset, mikrosirut ja terveystodistukset. Kaikilla kaikki hyvin, yksi pieni sivuääni joka todennäköisesti kasvuun liittyvää. Lady painaa jo 1,9kg ja on isompi kuin Caramelli 1,8kg, Candy tyttö on pentueen suurin 2,3kg, pojat 2,2kg :)

Ensi viikolla Candy ja pojat muuttavat uusiin koteihinsa, "pikkutytöt" jäävät vielä toistaiseksi.
Caramel etsii sijoituskotia, siitäkin huolimatta että on vienyt palan sydämestäni :')

Viimeiset kuvat pennuista tässä

30.10.2011 Pennut 12 vkoa!

Ihanalta syyslomalta palattu kotiin rentoutuneina :) Ja pennut ovat kasvaneet silmissä, pikkutyttöni Pinkki jo 1,7kg, ja isoin 2,2kg ;) Siskoni Taru on taas ollut pitämässä hyvää huolta vauvoista <3

Pinkki tyttö ~ Lady Marmalade on myös alustavasti varattu. Lila ~ Caramel Dream olisi sijoituskotia vailla, tai sitten jää kotiin :)

23.10.2011 Pennut 11 vkoa!

Kuulemma kovasti odotettuja uusia kuvia vihdoin tässä
Laatu on mitä on, kun tänään ei ollut tarpeeksi päivänvaloa, ja kissoja laiskotti ;o

Pikkutyttö "pinkki" on jo 1,34kg eli on hyvin ottanut kiinni muita pentuja, toiseksi pienin "lila" painaa 1,43kg eli eroa normaaliin ei juurikaan ole ja tyttö muutenkin vaikuttaa kaikin puolin terveeltä ja reippaalta :) Isommat pennut ovatkin sitten ihan omaa luokkaansa: 1,78-1,90kg!

9.10.2011 Pennut 9 vkoa!

Päivitystä varaustilanteeseen:

D. Caramel Dream (N, RAG f 03) - ruskeakilpikonna bicolour tyttö, sijoitus
D. Lady Marmalade (N, RAG f 03) - ruskeakilpikonna bicolour tyttö, lemmikki
D. Candy Kisses (N, RAG f 03) - ruskeakilpikonna bicolour tyttö, lemmikki - varattu
D. Chocolate Rain (U, RAG n 03) - ruskea bicolour poika, lemmikki - varattu
D. My Boy Lollipop (U, RAG n 03) - ruskea bicolour poika, sijoitus - varattu

2.10.2011 Pennut 8 vkoa!

Pennut ovat saaneet viralliset nimet:

"lila" tyttö ~ Dollyblues Caramel Dream (N, RAG f 03) - ruskeakilpikonna bicolour tyttö, sijoitus
"pinkki" tyttö ~ Dollyblues Lady Marmalade (N, RAG f 03) - ruskeakilpikonna bicolour tyttö, lemmikki
"sininen" ~ Dollyblues Candy Kisses (N, RAG f 03) - ruskeakilpikonna bicolour tyttö, lemmikki
"oranssi" poika ~ Dollyblues Chocolate Rain (U, RAG n 03) - ruskea bicolour poika, lemmikki
"musta" poika ~ Dollyblues My Boy Lollipop (U, RAG n 03) - ruskea bicolour poika, sijoitus

Ensi viikonloppuna tuleekin jo pennun katsojia, päivittelen sitten varaustilannetta :) 

Uusia kuvia tässä

25.9.2011 Pennut 7 vkoa!

Pennut ovat päässeet "vapauteen" (eivät enää asu makuuhuoneessa) ja pyörivät mukana arjessa, sohvalla löhöily ja olohuoneen leikkinurkan sotkeminen ovat pennuille mieluisia harrastuksia :)

Alkavat olla jo helppoja kun ovat niin isoja ja omatoimisia, käyvät aikuisten hiekkiksillä ja ruokailukin onnistuu keittiössä sopuisasti aikuisten kanssa. Pikkutyttökin on alkanut syödä omatoimisesti mikä on tietenkin suuri helpotus, pakkoruokinta on rajoittanut omia menoja aika tavalla.

Tintti -isosisko ja Ilona -serkku ovat haltioissaan pennuista ja leikkivät näiden kanssa innoissaan - välillä tosin tuntuu että tytöt luulevat saaneensa uusia leluja itselleen näistä pennuista ;o Uusia kuvia tässä

13.9.2011 Pennut yli 5 vkoa!

Pentujen elinpiiri on laajentunut jo makuuhuoneen kokoiseksi, eikä sekään lattiapinta-ala tunnu enää riittävän vaan on myös kiivettävä sänkyyn :) Pian päästään taas laajentamaan reviiriä, kun tulee aikuisille kissoille tauko näyttelyistä.

Ihania isoja (710-780g) palleroita, paitsi pikkuinen "pinkki" tyttönen joka on jo 2 vkoa kärsinyt suolisto-ongelmista :( Ilo on silti seurata pentujen vipellystä ja oppimista :) 

Uusia kuvia ei valitettavasti nyt ole kaikkien näyttelyiden ja muiden kiireiden takia - pitäisi näet olla valoisan aikaan joskus kotona että saisi kuvattua ;)

28.8.2011 Pennut 3 viikkoa!

Pennut ovat kehittyneet ja kasvaneet hurjasti. Alkuviikosta jo laajennettiin laatikkoa kun tuntui ettei tila riittänyt ja kohta saa laajentaa reviiriä kun pennut alkavat tulla yli laitojen - osasyynä ehkä se että pennut ovat jo päässeet iltaisin pentulaatikon ulkopuolelle tepastelemaan ja tutustumaan ympäristöön, niin nyt eivät enää malttaisi pysyä laatikossa ;o

Isoin pennuista painaa jo 470g, pienin 430g, eli ihan kivan kokoisia pentuja :) Tänään tarjosin ensimmäistä kertaa iltaruokaa ja kaikki muut paitsi isoin söivät oikein hienosti.

Uusia kuvia tässä

20.8.2011 Pentujen toka viikko

Pentujen kehitys on jatkunut hyvin, ovat aikamoisia jättiläisiä. Silmät ovat avautuneet ja pennut kuulevat hyvin - niiden kanssa on ihana seurustella, osaavat jo kellistellä ja nauttia rapsutuksista :)

Tyttöjen korviin on tullut punaista eli ovat todellakin kaikki kilppareita! Pelkäsin että ovat värivirheellisiä ruskeita (koska vanhemmat ovat periyttäneet valkokorvaisia pentuja) mutta kerrankin onni puolellani ;o Uusia kuvia tässä

13.8.2011 Pentujen eka viikko

Ensimmäinen viikko on mennyt nopeasti ja ilman huolia, pennut ovat kasvaneet hyvin ja ovat tyytyväisiä, ja Mimmi -mamma on jälleen onnensa kukkuloilla :') Pennut olivat syntyessään isoja (114g-122g) ja nyt lähes tuplannet painonsa - ihania palleroita <3

Kuvia ensimmäiseltä viikolta tässä

Pojat ovat ruskeita high-mitted bicoloureja (toinen värivirheellinen: mm. väriläikkä nenässä), tytöt ruskeakilpikonna high-mitted bicoloureja.