Dollyblues vol. 27: Bibin ja Elmerin pennut

1 tyttö & 1 poika, syntynyt 13.11.2012 

Yhdistelmästä:
CH Dollyblues Runway Queen (RAG a 04) x IC Dollyblues Sky's The Limit (RAG e 03 true)

elmo1v5kk.jpgbibi.jpg

Vanhempien terveystutkimukset:

HCM-DNA: n/n (vanhempien kautta) / n/n (vanhempien kautta) 
Felv&Fiv: neg. / neg.
Veriryhmät: B / A
Sydänultra: - / neg.(normaali)
Munuaisultra: - / neg.(normaali)

Huom! Elmon ultratulokset päivitetty 17.2.2015


13.2.2013 Pennut 3kk!

Pennut saivat viime viikolla toiset rokotukset ja tulevana viikonloppuna Nemo muuttaa uuteen kotiinsa, Dori muuttaa viikon päästä.

13.1.2013 Pennut 2kk!

Pennut ovat noin kilon painoisia ja saaneet jo mikrosirut ja ekat rokotukset; toiset rokotukset vielä ja noin kuukauden päästä pikkuiset muuttavat uusiin koteihinsa. Dori on menossa sijoituskotiin ja Nemo muuttaa lemmikiksi tätinsä (Elmerin siskon) Stellan kaveriksi :')

18.12.2012 Pennut 5 vkoa!

Jännittävää odotella mitä näiden pentujen kanssa tulee vielä eteen, onko emon B-veriryhmällä mitään vaikutusta, jos ei huomioida ensimmäisen vuorokauden ruokintaa? Tähän asti ainkin mennyt ihan normaalisti :) Kiinteä ruoka maistuu vielä hieman heikosti ja hiekkalaatikon käyttökin enemmän tuurista kiinni, mutta hiljaa hyvä tulee ;)

Pentujen rekisteröintipaperit lähtivät seuraavin tiedoin:

Dollyblues Paradice Circus (N, RAG g 03) ~ Dori, sinikilpikonna bicolour tyttö
Dollyblues Dance Again (U, RAG a 04) ~ Nemo, sininen mitted poika

23.11.2012 Pennut 10 vrk :)

Ensimmäinen etappi suoritettu! Koska Bibi on B-veriryhmää ja Elmeri A:ta, piti pennut ruokkia käsin ensimmäisen vuorokauden ajan ja antaa vielä lisämaitoa seuraavinakin päivinä ennen kuin maitobaari oli täydessä toiminnassa - iso kiitos hienosti hoidetusta urakasta Bibin sijoituskodille! <3

Nyt pennut näyttävät kasvavan normaalisti emon maidolla ja silmätkin ovat jo aukeamassa, siitä se seuraava etappi sitten alkaa kun pennut lähtevät liikkumaan enemmän ;)

Tyttö on sinikilpikonna bicolour ja poika sininen mitted. Ensimmäisiä kuvia tästä linkistä

13.11.2012 Pennut syntyneet!

Bibi synnytti aamu yöstä 2 pentua, tytön ja pojan. Tyttö on sinikilpikonna ja poika sininen, kuviot voivat olla colourpoint, bicolour (true ja mid-high white) ja mitted. Pennut kasvavat Bibin kotona Vantaan Tammistossa.

Lisätietoja myöhemmin!