Dollyblues vol. 41: Karkin & Wiljamin pennut

2 tyttöä & 1 poika, syntynyt 7.6.2014 

Yhdistelmästä:
IC Dollyblues Caramel Dream (RAG f 03) x IC NL*OfMoonlightDolls Dutch Dreamer (RAG a 03)

img_0889.jpgimg_8308.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Vanhempien (Karkki / Dreamer) terveystutkimukset:

HCM-DNA: n/n (vanhempien kautta) / n/n
Felv&Fiv: neg. / neg.
Veriryhmät: A / A
Sydänultra: neg.(normaali) / -*
Munuaisultra: neg.(normaali) / -*
*ei ole ultrattu


30.11.2014 Geisha ~ 6kkimg_9601.jpg

Geisha täyttää viikon päästä 6kk eikä vieläkään ole löytynyt sijoituskotia. Neiti painaa jo 3kg eli ei mikään pieni tyttö, mutta luonteeltaan ihana leikkisä kakara :)

Vaikka hän onkin söpö niin näyttelyihin Geisha ei tule osallistumaan, joten hän sopii kodille joka ei ole kiinnostunut näyttelyistä. 

Geisha on hienosti reipastunut, vieläkin alkuun hieman vierastaa kun uusia ihmisiä tulee kylään mutta leikkisyys vie voiton ja pitää päästä mukaan touhuihin :)

4.10.2014 Geisha 17 vkoa!

Geishasta on tullut esiin aivan uusia puolia Dumlen muuton jälkeen. Paitsi että meidän rauhallisesta neidistä löytyykin nyt tuplaten virtaa, ja Karkki -äidin ja Hertta -isosiskon kanssa juoksevat hulluna rallia, hänestä on tullut myös äärettömän huomionkipeä ja osaa todellakin kaikki temput millä huomiota voi hakea ;o

Geishalle on etsinnässä sijoituskoti! Geisha on alkuun hieman ujo ja tarvitsee aikaa uusien asioiden sulatteluun, joten mieluiten rauhalliseen kotiin missä ei pieniä lapsia.

Lisätty Geishan uusia kuvia albumiin (linkki).

13.9.2014 Pennut 14 vkoa!

Kyllä on tuntunut hiljaiselta Kismetin muuton jälkeen, outoa miten yhden neiti tättähäärään puuttuminen vaikuttaa koko porukkaan - tosin Karkki -mamma on hienosti ottanut tyttärensä paikan talon virallisena touhutätinä.

Huomenna on Dumlen muuttopäivä, saas nähdä miten touhu sen jälkeen taas muuttuu. Geisha on jo tällä viikolla roikkunut jalassani (kirjaimellisesti), entä sitten kun velikin lähtee?

Viimeiset kuvat Kismetistä, Dumlesta ja Geishasta (linkki).

6.9.2014 Pennut 13 vkoa!

Nyt on pennut tarkastettu, rokotettu ja mikrosirutettu!

Dumle on ensimmäisenä ylittänyt 2kg rajan ja tytötkin ovat 1,9kg :)

Kismet muuttaa huomenna uuteen kotiinsa, Geisha & Dumle ovat vielä varattavissa!

Lisätty taas uusia kuvia albumiin! (linkki)

30.8.2014 Pennut 12 vkoa!

Pennut ovat jo saavuttaneet virallisen luovutusiän ja rekisterikirjatkin saapuivat juuri eilen postilaatikkoon :) 

Pentujen painot nyt n. 1750g - tasainen pentue :)

Huomenna otetaan taas uusia kuvia! (linkki)

23.8.2014 Pennut 11 vkoa!

Tällä viikolla tapahtui se mitä olin jo vähän peläten odotellutkin... pennut oppivat kulkemaan ikkunasta ulos aikuisten perässä - pentujen mielestä se oli suuri ilon aihe :D

Nyt on sitten pennuissa vahdittavaa kun en halua niiden ulkoilevan tarhassa ilman valvontaa, ampiaisia edelleen pyörii pelottavan paljon pihalla :I

Uusia kuvia luvassa huomenna! (linkki)

16.8.2014 Pennut 10 vkoa!

Tällä viikolla ollaan harjoiteltu hampaiden harjausta (tässä vaiheessa vasta hierottu sormella hammastahnaa hampaisiin, ensi viikolla otetaan käyttöön hammasharja), ja totuteltu veteen (ensi viikolla pääsevätkin jo mukaan suihkuun) - kumpikaan ei ole vielä herättänyt pennuissa innostusta mutta ei onneksi suurempaa vastustustakaan ;o

Nyt olen nähnyt että Dumlekin syö kuivaruokaa, ei tosin kiposta vaan siskolta lattialle tippuneita nappuloita ;o Pentujen painot on nyt 1,440 -1,490kg, Dumle on ensimmäistä kertaa painavin :)

Geisha ja Dumle etsivät vielä uusia koteja!

Lisätty taas uusia kuvia albumiin! (linkki)

7.8.2014 Pennut 2 kk!

Pentujen rekisteröinti on laitettu vireille, rekisterinimet ovat:

Dollyblues Dream A Little Dream (N, RAG g 03) ~ Kismet, sinikilpikonna bicolour tyttö
Dollyblues Sweet Dreamer (U, RAG n 03) ~ Dumle, ruskea bicolour poika
Dollyblues A Dream Come True (N, RAG a 03) ~ Geisha, sininen bicolour tyttö

Ensimmäinen eläinlääkärikäynti tänään meni hienosti: pennut olivat reippaita, tarkastuksissa kaikki hyvin ja saivat siten ensimmäiset rokotuksensa. 

Olen nyt päättänyt sijoittaa Geishan (etsii sijoituskotia!), Dumlen voisin myös sijoittaa ja seurata rauhassa miten hän kehittyy tai sitten myydä lemmikiksi ja jättää option yhteen pentueeseen.

Uusia kuvia luvassa lauantaina! (linkki)

2.8.2014 Pennut 8 vkoa!

Viimeinen lomaviikko vietetty, pentujen kanssa nautittu rauhallisista aamuista, ulkoiltu ja vastaanotettu vieraita.

Kismet (sinikilpikonna bicolour tyttö) on varattu lemmikiksi, Dumle (ruskea bicolour poika) ja Geisha (sininen bicolour tyttö) ovat vielä arvioinnissa ja etsivät mahdollisesti sijoituskoteja!

Dumle on vihdoin ottanut tytöt kiinni painossa ja kaikki pennut on nyt n. 1,1kg :)

Uusia kuvia luvassa huomenna!

26.7.2014 Pennut 7  vkoa!

Tällä viikolla on ollut niin kiirettä ettei ole juuri ehtinyt pentujen kanssa touhuilla, pennut ovat siis saaneet tyytyä arkiseen puuhasteluun, ei mitään uutta ihmeellistä tällä viikolla.

Tytöt ovat todistettavasti alkaneet syödä kuivaruokaa mutta poikaa ei vielä kiinnosta. Tytöt ovat nyt yli kilon ja poikakin melkein, ruoka siis maistuu siitäkin huolimatta että tuntuvat olevan aika väsyneitä näillä helteillä ja läkähtyvät leikkiessään niin että läähättävät.

Uusia kuvia luvassa huomenna! (linkki)

19.7.2014 Pennut 6 vkoa!

Pennuilla on touhukas viikko takana, kaikkea uutta ja jännää :)

Pennut ovat tällä viikolla mm. toimineet "apureina" lakanoiden vaihdossa (voi että niillä oli hauskaa!), oppineet käyttämään aikuisten luukullista hiekkalaatikkoa, saaneet ensimmäisen kynsien leikkuun ja turkin tuunauksen, maistelleet raakaa broilerin jauhelihaa ja saaneet madotuksen, sekä päässeet ensimmäistä kertaa ulkoilemaankin! Isäkin kävi kylässä mutta ei ehtinyt leikkimään pentujensa kanssa ;o

Kuivaruokaa pennut ei oikein vieläkään syö mutta painot kehittyy silti hyvin, ovat nyt n. 820-890g.

Lisään taas kuvia myöhemmin albumiin.

12.7.2014 Pennut 5 vkoa!

Pennut kasvaa edelleen hienosti, isompi tyttö oli aamulla jo 750g ja pikkupoikakin 670g :)

Vauvaruaasta onkin jo siirrytty astetta isompien pentujen ruokaan ja vauvahiekkis vaihdettu isompaan katolliseen malliin, aikuistenkin hiekkalaatikollakin on käyty tutustumassa mutta vielä ei päästetä pentuja sinne ilman valvontaa jotta eivät vahingossakaan söisi mikrohiekkaa.

Pentuhuoneen porttia on välillä pidetty auki ja pennut ovat päässeet tutustumaan muihin aikuisiin kissoihin ja aikuiset pentuihin - hieman vielä ihmetellään puolin ja toisin ja Karkki -mamma vahtii vieressä tarkkaan. 

Tänään on niin pilvinen päivä että kuvailu jätetään suosiolla väliin, josko huomenna saisin lisäiltyä uusia kuvia albumiin. (13.7. lisätty kuvia albumiin, linkki)

5.7.2014 Pennut 4 vkoa!

Jei! Pennut ovat jo oppineet syömään lautaselta (hieman pitää vielä ohjata lautasen suuntaan) ja lähes kaikki pissat ja kakat ohjautuu hiekkalaatikkoon (enää muutamia sattumia ;o).

Pennut saivat jo viikolla käyttöönsä koko makuuhuoneen, kun oppivat niin nopeasti hiekkalaatikolle, ja meno on sen mukaista! Pariin otteeseen ollaan jo livahdettu tutkimaan muutakin asuntoa kun huoneen portti on ollut auki, mutta Karkki -mamma ei tästä tykkää ja käy nopeasti paimentamassa pennut takaisin omaan huoneeseen.

Tänään taas kuvailtiin pentuja, uudet kuvat löytyvät samasta vanhasta albumista. (linkki)

28.6.2014 Pennut 3 vkoa!

Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hurjasti viikossa! Isoin tyttö on jo lähes 500g ja poikakin yli 400g, muutamat kerrat on jo maisteltu kiinteetä ruokaakin :) Pennut ovat myös päässeet pentulaatikon ulkopuolellekin tutustumaan ja töpöttelevät jo taitavasti liukkaalla lattialla ja ottavat välillä hulluja spurtteja :o

Tänään otettiin uusia kuvia, lisään ne albumiin myöhemmin tänään! (linkki pentujen albumiin)

21.6.2014 Pennut 2 vkoa!

Nyt on kaikilla silmät jo auki mutta edelleen putsaillaan niitä päivittäin ettei rähmät kerry silmiin.

Tänään muutettiin pennut isompaan laatikkoon mistä ne olivat selkeästi innoissaan kun mahtuivat liikkumaan kunnolla :)

Uusia kuvia taas lisätty albumiin!

17.6.2014 Pennut 10 vrk!

Pennut ovat selkeästi alkaneet kuulla ja silmät on olleet raollaan jo muutaman päivän, tänään ensimmäisellä pennulla (pojalla) oli silmät kokonaan auki, voi söpöyden multihuipentuma <3

Pennut hieman jo harjoittelevat kävelyä joten viimeistään loppuviikosta täytyy siirtää pennut isompaan laatikkoon, alkaa olla jo ahdasta kun isosisko Hertta edelleen majailee pentulaatikossa ja hoitaa pentuja :) 

Paljon kuvia pentujen albumissa!

14.6.2014 Pennut 1 vkoa!

Pullerot kasvaa edelleen hienosti, tytöt on 260&268g ja poikakin jo 235g. Poika on selkeä herrasmies ja päästää aina tytöt ensin maitobaariin ;o

12.6.2014 Pennut 5 vrk!

En malta olla napsimatta kuvia päivittäin kännykällä, joten tässä linkki pentujen albumiin

10.6.2014 Pennut 3 vrk!

Pikkupullukat kasvaa hurjaa vauhtia, tytöt tänään jo 195g ja poikakin 170g!

Poika näyttäisi olevan ruskea bicolour ja ainakin toinen tytöistä on sinikilpikonna bicolour, toinen mahdollisesti sininen bicolour.

7.6.2014 Pennut syntyneet!

Karkilla maitobaarissa 3 pentua, alustavan arvion mukaan 2 tyttöä + 1 poika.
Kivan kokoisia pentuja, poika 116g ja tytöt 122-125g :)

Kaikki pennut ovat bicoloureja (high-mitted) seuraavissa väreissä: pojat ruskeita, sinisiä, punaisia tai cremejä, tytöt ruskeita, sinisiä, ruskea- tai sinikilpikonnia.

Tämä pentue kasvaa meillä kotona Järvenpäässä ja on luovutusiässä syyskuussa.